tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

tää on niin ihmeellistä
että
miten ei voi saada aikaan mitään vaikka herää sitä varten
olen nyt kaksi tuntia istunut koneella ja tehnyt seuraavaa:

lukenut sähköposteja ja vastannut yhteen
lukenut hesarin sivuja ja hesarin keskustelupalstoja
etsinyt ruotsin itseopiskelutehtäviä, tehnyt jopa niitä

ja siinä ne sitten olivatkin

kaksi tuntia!

ja minun pitäisi ihan oikeasti tehdä. ihan muuta. tämä on kuolettava tila. kuolettava tila sikäli ettei minulla olisi aikaa tähän
ja eilen
eilen illalla kulutin kaksi tuntia pelaamalla jotakin typerää addiktoivaa pikkupeliä netissä jossa piti saada samanvärisiä pallukoita yhteen ja sitten sai pisteitä ja niitä tuli lisää

kaksi tuntia!

enkä saanut itseäni lopettamaan ennen kuin vain lopetin.

näin unia.

yhdessä oli taas vettä. järvi. mutta se oli joen tapainen.
jostain syystä meidän kanootti oli karannut. se oli karannut jo aikoja sitten
mutta nyt näin kuinka se lipui vettä pitkin sille saarelle jossa olimme (minä ja perheeni ja joitain ihmisiä )
se tuli ihan lähelle
ja kuvittelin miltä tuntuisi uida se kiinni
mutta en uinut ja kanootti katosi kovaa vauhtia niemen taakse
isäni tuli ja kerroin kanootista
sanoin että se meni tuonne, osoittaen niemen taakse, ihan kuin muka näkisin kanootin, vaikka en oikeasti nähnyt sitä
menimme isäni kanssa hakemaan kanoottia (en tosiaankaan tiedä miten kuljimme vettä pitkin) ja minä kuvittelin koko ajan näkeväni kanootin vaikka en nähnyt sitä ja osoittelin suuntaa
lopulta isänikin näki kanootin ja se oli suuren "merihirviön" kidassa, kolhiintuneena, mutaisena ja aivan kuin se olisi ollut siinä ikuisuuden, se oli ikään kuin paksun sammalen ja ruosteen ja sen sellaisen peitossa
isäni nosti kanootin hartioilleen ja minä kauhistelin sen kuntoa

muistan myös että olimme mökillä. tavallaan. satoi kaatamalla ja minä olin alasti. halusin kovasti uimaan. uimapukuni oli unohtunut sateeseen pitkäksi aikaa ja oli aivan huonossa kunnossa, muistutti vähän sitä kanoottia. enkä siis halunnut laittaa sitä päälleni.

nuo vesikanoottivirtasade uneni toistuvat aika usein. ovat samankaltaisia. ja viime kevään jälkeen olen alkanut nähdä myös unia isommista veneistä ja meristä. olen yhdistänyt sen kreikan matkaamme. kun kuitenkin purjehdimme siellä. ja unissa sukuni on yleensä aina mukana.

välillä on hankalaa kun ei tiedä mitä unet tarkoittavat ja selvästi niillä on joku merkitys
koska ne toistuvat
aivan kuin haluaisivat sanoa jotain eivätkä jätä rauhaan ennen kuin ymmärtää.
hmm. mutta minullahan on nyt se huippuhieno unikirja ;) joten ehkäpä katson sieltä...

" Jos joki sieppaa ja vie mukanaan jotakin unennäkijän omaisuutta, se tietää kaikenlaista vahinkoa. Vielä suurempaa vahinkoa ja samalla vaaraa se ennustaa, jos se samalla sieppaa mukaansa unennäkijän itsensäkin, ja etenkin jos se vie hänet mereen. Pahaksi on myö sseisoa joessa veden huuhtomana voimatta lähteä pois, sillä tätä unta seuraavia onnettomuuksia ei kestäne kukaan, vaikka olisi urheakin"

jaa-a. vahinkoja luvassa ilmeisesti. tällä kertaa en onneksi itse lähtenyt virran vietäväksi, mutta edellisissä unissa olen kyllä usein joutunut hallitsemattoman virran vietäväksi joko kanootin kyydissä tai sitten ihan vain vedessä.

"Joessa tai järvessä uimisesta uneksiminen ennustaa joutumista äärimmäiseen vaaraan (vaara on suurempi jos ui joessa), sillä ihminen kokee tietysti vedessä saman minkä kuivalla maalla. Aina on kuitenkin parempi enne pelastua uimalla rantaan kuin herätä kesken uimistaan"

" Suuri järvi merkitsee samaa kuin joki paitsi matkansa suhteen. Se näet estää matkan, koska vesi ei virtaa siinä, vaan pysyy aina samalla paikalla. Kohtuullisenkokoinen ja pieni järvi tarkoittaa varakasta ja lemmennautintoihin halukasta naista, sillä myös järvi ottaa vastaan kaikki siihen laskeutuvat torjumatta heitä luotaan."

jaahas. tulihan sekin sieltä :)

mutta nyt. ryhdistäytymisen aika.

Ei kommentteja: