maanantaina, joulukuuta 22, 2008

ärsyttää mokoma Islannin pankkikriisi ja lama ja kaikki.
Mun vuokra ei ollut jostain syystä mennyt perille. Nordea oli hylännyt sen maksun. Tiedä häntä miksi. Pitänee siis mennä aatonattona, eli huomenna vielä pankkiin sitä selvittelemään. Ärsyttää vain tällainen.
Ja lentoliput oli ehtinyt joku muu ostaa kuin minä, joten nyt lähdenkin jo päivää aiemmin kuin suunnittelin ja sellaisella lennolla, joka on viisikymppiä aikaisempaa vaihtoehtoani kalliimpi ja viisi tuntia pidempi matka, niin, kun odotan sen viisi tuntia ihanasti Köpiksen lentokentällä.

en lähde koko paskaan vaihtoon. (sanoo hanne joka on kyllästynyt kaikkiin ihmisiin jotka ryntäilevät lämmitetyllä kävelykadulla ja kaikkiin käytännön asioihin ja niiden hoitamiseen mukaanlukien jouluruokien miettiminen ja siivoaminen)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hanne-ystävä.
nyt täytyy ottaa sellainen asenne, että tulkoon mitä vaan. Kun ulkomailla ja vaihdossa kaikki aina menee miten sattuu ja mikään ei toimi tai tunnu onnistuvan (ainakin joissakin maissa) ja jos niitten antaa lannistaa mielen, niin sitten on ihan kurjaa.

Älä lannistu siis. Asiat järjestyvät, NIIN ÄRSYTTÄVÄN KLISEISELTÄ KUIN SE KUULOSTAAKIN.

Unnaaarna kirjoitti...

en mä lannistu. Ärsyttää vaan kun tässä on tulossa tällainen pyhäpäivien putki eikä mikään silloin liiku. Mutta asuntolasta jo lohduteltiin että ei hätää, en joudu kadulle vaan he ymmärtävät että on ongelmia rahansiirrossa. En ole siis ainut jolla niitä ilmeisesti on. Ja tänään kävin pankissa ja sain maksettua, tosin en kruunuina niinkuin Islanti haluaa vaan euroina. Kun tilannehan on se, ettei koko kruunua tavallaan ole muulle maailmalle...paitsi niille mystisen saaren asukkaille, joihin haluan kovasti tutustua.

huokaus.