lauantaina, lokakuuta 15, 2011

lento

Nyt se on tehty.
Olen ostanut lentolipun. Pariisi.
Mikä vaihto. Olen puhunut venäläisen tytön kanssa. On kummallista miten naapurimaissa on niin erilaiset ihmiset. Aiemmin juttelin norjalaiselle pojalle ja oli jotenkin vaikeaa sekin. Aasialainen poika sanoi että meillä suomalaisilla on kaikilla suunnattomuuden ongelma, että ehkä se on meidän yhteiskunta. Suunnattomuus, ollaanko me suunnattomia?
Sovin tapaamisesta kenialaisen pojan kanssa huomiseksi, mutta nyt hän tekstasi jee ja että on ikävöinyt minua. Mitä?! Minä en sitten tajua tätä ajatuksenjuoksua. Olen tavannut hänet kerran ja todellakaan en olisi voinut aavistaa että välillämme olisi jotakin sellaista, mikä oikeuttaisi käyttämään lausetta i have missed you.
mindset.
tähän kaikkeen olen kyllästynyt. vaikka ehkä Suomessa olen kyllästynyt yhtäkkiä siihen, että kukaan ei sano mitään, ei katso silmiin eikä edes hymyile.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hanneni!

Pariisiin, sinne! siis tulet tänne! vaikka enhän mä voi sanoa, että tänne eurooppaan, kun en ole itsekään siellä vaan täällä afrikan laidalla. tai euroopan reunalla.

suunnattomia? oltaisko, en tiedä. suunnattomia ollaan, mutta niin on monet muutkin. koska tänään kaiken kuuluisi olla suunnatonta, suuruuden illuusio, edelleen.

mitä tässä, mutta ihanaa lukea sinusta ja tietää, että olet vieläpä tulossa takaisin! odotan niin, että voidaan taas viettää vaikka vappua yhdessä! tai mitä vaan, pahus.

t. jenni

Unnaaarna kirjoitti...

Ihanaa, että joku ajattelee että on ihanaa kun tulen :)

pelottaa, että pitäisi jatkaa.

oot ihku jenni ehkä tuun afrikkaan! afrikkalainen vappu!!!